Kriget mot Islam

*Det kommer alltid att finnas en grupp som strider emot sanningen. Från och det att Adam alaihi salam skapades och bland Nuhs folk. Det finns inte en endaste berättelse där ett helt folk har accepterat Allaahs religion.
 
''Dem försöker att släcka Allaahs ljus med sina munnar men dem kommer aldrig att lyckas.
 
Muhammad alayhi salam var älskad i madinah i trettio år och när han sa att han var Allaahs profet så hatade dem honom, dem kallade honom för fula namn, dem stred emot honom och pga högmod så tog dem inte emot sanningen. Den som håller fast vid profeten alayhi salams sunnah kommer att smaka på det som även han fick utstå så var förberedd på detta.
 
När man inte kan förstöra Islam utifrån så försöker man förstöra den inifrån.
 
surat muminun 70, dem flesta människor hatar islam.
 
''om ni följer de flesta på jorden så kommer dem att föra bort er ifrån Allaah subhaana wa ta
'aala.''
 
Sålänge vi är kvar på religionen så kommer dem att fortsätta att strida mot vår religion. De förstör muslimernas akhlaq och tro genom musik, filmer osv. Det finns flera olika slags krig.
 
Många ickemuslimer önskar att de kunde få oss att lämna religionen för att de har hasas(avund) över det som Allaah tabarak wa ta'aala har givit oss.
 
''Säg judarna och dem kristna kommer aldrig att bli nöjda med er se förrän ni följer någon annan än Allahs vägledning.'' al baqarah 120
 
Den här versen visar att sålänge du följer din religion så kommer dem att ogilla dig och den här versen visar även att om dem blir fullt nöjda med dig så gör du fel.
 
*Ni ska helst säkert sättas på prov.. men om ni har tålamod och taqwa så hör detta till dem allra mäktigaste av saker. Ni ska få höra dåliga saker och mycket ont från dem som fick boken före oss och avgudadyrkar, folk kommer förtala Islam, smutskasta Islam. Men vi ska ha tålamod och taqwa då detta är lösningen.
 
Islam light och sufisters islam prisas, dem som ogillas är de bokstavstroende och subhaana Allaah om vi inte är bokstavstroende vad ska vi då annars va? Koranen och Hadither består utav bokstäver, ska vi då förneka dessa bokstäver? Detta är de dem vill.
 
Vi Muslimer tror på hela Islam, hela koranen är från Allaah ochreligionen Islam är den som gäller fram tills domedagen. (17:56)
 
 

Kommentera här: